10.10.2012

Worldwide 7/97 Tavastialla

Fiittikeskiviikko: Tipan flaba


7.7.1997 oli kaunis päivä. Täytin silloin yksitoista vuotta, ja jossain kaukana keskustassa oli bileet jotka kulki nimellä Worldwide. Niistä en tiennyt silloin mitään, mutta myöhemmin sitäkin enemmän.

Mestoilla oli toki ne jotka tiesi, ja tämä flaba on nyt yhdeltä niistä - kiitos Tipa, blogin ensimmäinen vieraileva tähti, fiittikeskiviikon avaaja! Eli: kun hyvät tyypit tarjoaa mieletöntä kamaa postattavaksi, tyhmä on se joka kieltäytyy. Tästä eteenpäin siis tulossa joka keskiviikko siistejä flaikkuja muiden jemmoista! Vierailijoiden flabat erottaa tosta heti postauksen alussa olevasta maininnasta, ja lisäksi niissä on normaalien tägien lisäksi tägi "fiittikeskiviikko" ja flabanomistajan nimi. Näin vierailevien tähtien kaikki flaijerit on halutessaan helppo saada nättiin jonoon ruudullensa.

Joistain flaboista niiden omistajilla on pidempiäkin tarinoita, toisista vähemmän muisteloita, vaikka - ja etenkin jos - bileet on olleet mahtavat. Tästä flaikusta sain välitettäväkseni erityisesti sanaa liittyen noihin esiintyjiin ja aliaksiin. Tässä siis läjä huomioita etenkin sinulle, hiukkasen nuorempi lukija: Vinston on SPM:n DJ; Heman tunnetaan nykyään paremmin esmes nimellä Plankton ja Celes Davona; Pablo soitteli bileissä levyjä silloisella aliaksellaan Plo, ja Frontpagen kaverit oli Worldwideissa vierailemassa Tampereelta asti.

Headsista taas ei pikaisella kelailulla nyt saatu heräteltyä täsmällisempiä muistikuvia henkiin, minkä vuoksi tässä postauksessa esitellään vielä yksi uusi tägikategoria: random dude (voi viitata myös useampaan dudeen). Käsi pystyyn ja infoa kommenttiboksiin aina kun osaat sanoa jotakin random dude -postauksiin, luvassa runsaasti mainetta ja kunniaa!

Näin siis on fiittikeskiviikko avattu - kiitos Tipalle ja jo nyt myös muille tuleville vierailijoille. Ensi viikolla taas samalla dope-kanavalla samaan dope-aikaan!

3 kommenttia:

  1. Moro! Eikös toi Heads ollut Hannibalin vetämä pumppu aikoinaan?

    VastaaPoista
  2. Hei, mahtavaa saada vinkkiä! Tosta pitääkin kysellä - josko muillakin muistikuvat täsmentyis. :)

    VastaaPoista
  3. Noniin, Heads (tai Headz) -mainintahan sitten löytyi täältä, ihan oikein muistit: http://www.basso.fi/keskustelu/lehti/moments-muistoja-rappibattleista/

    VastaaPoista