1.7.2012

Minä, sinä, hän / yksilöinä tulemme yhdistymään tähän

Kuten jo aiemminkin olen maininnut, näillä keikoilla ei tosiaan oltu yksin, eikä toisilta keikoilta pois jäämistä surtu yksin. Yksin ei myöskään ole fiilistelty supermakeita flaikkuja jotka on mainostaneet niitä supermakeita klubeja, joihin ei ole ollut toivoakaan päästä sisään ja joiden dj- tai artistilistasta ei välttämättä ole tiennyt mitään muuta kuin että ne samat nimet on toistuneet monien muidenkin supermakeiden asioiden yhteydessä. Mulla on ollut ilo ja onni löytää juuri oikeaan aikaan aika ihmeellistenkin sattumien kautta muutama erikoistyttö, joiden kanssa kaikki fiilistely on jaettu ja tuplattu.

Koska erikoistytöistä tulee erikoisnaisia, en ollut yhtään yllättynyt saadessani vahvistuksen sille, että jo vain on näilläkin omat kenkälaatikollisensa oikein hyvässä tallessa! Ja koska kukaan muu ei ole koskaan katsonut musiikkia ja Helsinkiä yhtä tarkasti samasta kulmasta kuin minäkin, olen iloinen saadessani esitellä blogin parhaat mahdolliset uudet kirjoittajat: Venla, Veera & Maarit, tervetuloa/toivottakaa tervetulleeksi! (clap clap clap)

Kukin aloittaa ja postaa omalla ajallaan ja tavallaan - tähän astikin vallinnut intuitiivisen semilinjaton linja jatkunee ihan luonnostaan. :) Suurimpana muutoksena aiempaan - uskallan jo ennakoida - on keikkakuvia tulossa näytille selvästi enemmän, koska nyt messiin tulee myös kameranomistajia, jee! (Mulla ei koskaan ollut digikameraa, ja filmin kehittäminen oli yleensä vaan liian kallista. Kelatkaa sitä, älypuhelinlapset. Haha.)

Jatkossa siis It was dope at the time on yhteisprojekti, ja se on ihan mahtavaa. En malta odottaa, mitä kavereiden jemmoista löytyy!

2 kommenttia:

  1. loistava blogi, monet bileet on käyty! tässä linkki mun ysäriflaboihin (lähinnä dancehall reggae, ja osa myös stadin ulkopuolelta) http://www.fi-reggae.com/yhdistys/kuvat.php?lista=Flyers%2090s

    VastaaPoista
  2. Jee kiitos, onpas kivaa saada kommentti! Ja aina hauska kuulla, että joku ko. bileissä ollut on löytänyt tänne. :)

    Ja joo, itse asiassa noihin flaboihin törmäsinkin googlatessani yhden keikan vuosilukuja! Linkkasinkin sit postauksessa Fi-Reggaen kuvagalleriaan: http://dope-at-the-time.blogspot.fi/2012/03/helsinki-reggae-festival-2004-vanhalla.html
    Noi ysäriflabat on niin siistejä, nehän alkaa olla jo ihan antiikkia, mahtavaa että oot jemmannut & skannannut talteen!

    VastaaPoista