20.4.2012

The 5th Anti-Party: Ab Rude, Nadasdi & Maniac Mansion Libertessä


Abstract Rude Helsingissä vuonna 2005. Libertessä, yhdeksällä eurolla. Huhhuh, tarviiko ees sanoo muuta? Tää oli kevyesti yks elämäni parhaista keikkailloista. Se harvinaisen keskittynyt omistautuneisuus, jota yleisö osoitti artistille ja artisti yleisölle - se tiivistyi Liberten pienen salin ympärille upeasti resonoivaksi suojakuplaksi. Ab Rude oli niin hyvä, yleisö oli niin hyvä, maailma oli kerta kaikkiaan niin hyvä.

Muutkin esiintyjät oli hyviä, tietty. Illan aloittivat Maniac Mansion -kokoonpanossa Ameeba ja Iwere, kuvassa oikealla muistaakseni Nadasdi (korjatkaa jos oon väärässä!).

Tästä kuvasta ehkä edes hitusen välittyy keikan intiimiys - lava on vain askeleen verran yleisöä ylempänä, ja eturivi hengittää kaikki kuiskaukset ja ilmeet. Dekeissä muuten J-Laini.

Keikka oli loppuunmyyty, Fjuhakin oli keikan jälkeen ihan myyty!

Kuvista jälleen kiitos Roopelle. Täähän oli yksi niistä keikoista, joilla oli ns. kaikki (se kuuluisa "kaikki", jota en enää löydä mistään), ja muutamia yleisöotoksia tsiigaillessani teinkin hauskoja havaintoja: ai tuo oli meidän takana, eipä tunnettu silloin, ja kas, tämänkin nykyisen kaverin kanssa seistiin näemmä vierekkäin. Piiri pieni pyörii tältä osin iloisesti edelleen!

Ja mitä tulee niihin kavereihin, joiden kanssa tämäkin keikka koettiin: seitsemässä vuodessa on ehtinyt tapahtua. En millään malta olla tässä vinkkaamatta eräänkin nykyisen baristamestarin aivan äskettäin Kolmannelle Linjalle avaamasta kahvilasta, joka nimellään Good Life Coffee kumartaa juuri Project Blowedin suuntaan. Mestan vinskahyllystä saattaisi löytyä myös jotain asiaankuuluvaa soiteltavaa...

Näistäkin bileistä saatiin & saadaan tosiaan kiittää Anti-Partya, Tommi nokkamiehenään. Jonkinmoinen elämäntyöpokaali alkais varmaan pikkuhiljaa olla paikallaan, sen verran kovia juttuja on pienellä rahalla Suomeen vuosien varrella tuotu!

Good music, good times, good life.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti